Beweegcoach

De Groepspraktijk Dessel - beweegcoach.p

De beweegcoach in onze praktijk is Dafne.

Ik ben Dafne, bewegingscoach in de groepspraktijk Dessel. Sinds 2019 ben ik officieel afgestudeerd bewegingsdeskundige. Tijdens deze studie en de periode nadien ben ik vooral bezig geweest met mensen aan het sporten te krijgen op een leuke, recreatieve manier. Dit is iets wat ik zelf heel belangrijk vindt. Mijn doel is dan ook om jou het plezier in bewegen te laten vinden.


Tegenwoordig lijkt het de norm om drie keer in de fitness te staan en om te gaan lopen. Dit is het beeld dat de maatschappij vooral heeft. Echter is bewegen zoveel meer dan dat! Er zijn veel laagdrempeligere manieren om te bewegen en zeker om te starten met bewegen.

 

 

Wat doet een bewegingscoach?

Je wordt door mij begeleid en bijgestaan in je bewegings- of sportactiviteiten. Mijn doel, als coach, is om jou te motiveren om in beweging te blijven en je doel te behalen.

 

Samen kijken we hoe jou levensstijl er momenteel uitziet en hoe je deze in de toekomst wil. Er wordt een haalbaar beweegplan opgesteld. Nadien ga je er zelfstandig mee aan de slag en via tussentijdse sessies overlopen we hoe het gaat met het plan.

 

Bewegingscoaching is voor iedereen geschikt, als je maar bereid bent om een fittere levensstijl te hanteren.

Wat win jij erbij?

Er zijn tal van voordelen dankzij sport en beweging!

Fysieke voordelen:
Het opbouwen van je conditie
Het krijgen van een gezond gewicht
Het verbeteren van de levenskwaliteit
Het fitter en minder vermoeid voelen


Mentale voordelen:
Het leeg maken van je hoofd
Het helpt tegen stress en spanning
Het gelukkiger in je vel voelen

 

 

Wat doet een bewegingscoach?

Om te kijken of we een match zijn, kan je een gratis intakegesprek van 15 minuten inplannen. Dit kan in de groepspraktijk zijn maar dit kan ook online. Als je besloten hebt om aan de slag te gaan, starten we met het eerste gesprek van 50 minuten.

 

Tijdens dit gesprek bespreken we waarom je bij mij terecht bent gekomen, hoe je levensstijl eruit ziet en wat je graag zou bereiken. Hier wordt het verdere verloop van de sessies besproken. Alles kan op jouw tempo!

Foto's website 1 (1).JPG

Tarieven

Intakegesprek 30 minuten: gratis
Eerste gesprek 50 minuten: €55
Vanaf het tweede gesprek hangt het van de duur af.

 
foto Dafne_edited.jpg

Afspraak maken

Dafne_cerneels@hotmail.com

GSM: 0497/35.93.60

  • Black Facebook Icon

Bedankt. Je bericht wordt verwerkt.